itulau

tala fou

E tele ituaiga o modules e mafai ona faʻaogaina e puipuia ai le Power Distribution Unit (PDU):

A puipuiga fa'aosoi luga o se PDU o le puipuia lea o masini faaeletonika mai faʻalavelave faʻafuaseʻi ma puʻupuʻu poʻo faʻalavelave i le eletise eletise.E fa'ate'a ese mai le tele o le voltage mai masini feso'ota'i ma totonu o le uaea fa'avae, fesoasoani e puipuia le fa'aleagaina o masini ma'ale'ale ma fa'amautinoa o lo'o fa'agaioi lelei.

puipuiga fa'aoso
MCB

A va'a ta'avalei luga o se PDU o le puipuia lea o le eletise eletise mai le mamafa, faʻalavelave puʻupuʻu, poʻo isi faʻaletonu eletise.E galue e ala i le faʻalavelaveina o le eletise pe a iloa se tulaga le lelei, puipuia le faʻaleagaina o le PDU poʻo masini fesoʻotaʻi.

Anpuipuiga ovai luga o se PDU o le puipuia lea mai le tele o le eletise eletise e sili atu i tapulaa saogalemu o le PDU poʻo ana masini fesoʻotaʻi.E galue e ala i le faʻalavelaveina o le tafe o le eletise pe a iloa se tulaga ova, puipuia le faʻaleagaina o le PDU poʻo masini fesoʻotaʻi.

Puipuiga ova
AV mita

An A/V mitai luga o se PDU o le fuaina lea o le eletise eletise ma le voltage o masini e fesoʻotaʻi ma le PDU.E tuʻuina atu faʻamatalaga moni e uiga i le faʻaaogaina o le eletise o masini, fesoasoani i le puleaina o le uta ma puipuia le mamafa poʻo le faʻaogaina o le eletise.

I le aotelega, o le faʻaaogaina o se tuʻufaʻatasiga o nei puipuiga e mafai ona fesoasoani e faʻamautinoa o se PDU ma ana masini fesoʻotaʻi o loʻo saogalemu ma galue lelei.

O loʻo i ai isi ituaiga o faʻatonuga faʻatonutonu e masani ona faʻaaogaina i se PDU, e pei o suiga ma faʻailoga eletise.

ki ma fa'ailoga

Newsunn o loʻo tuʻuina atu i luga modules mo lau filifiliga, ma e mafai ona e filifilia se tasi poʻo le tuʻufaʻatasia o nisi e faʻapipiʻi i luga o au PDU, pei oleUK PDU faʻatasi ma se kili matai, C13 PDU faʻatasi ma le puipuiga o le siʻitia,PDU lautele ma AV mita, ma isi.


Taimi meli: Mati-09-2023

Fausia lau lava PDU