itulau

tala fou

O lo'o i ai nofoaga autu o fa'amaumauga e fa'amautinoa ai le saogalemu ma le fa'aauauina o fa'amatalaga.I le na o le tolu tausaga talu ai, peitaʻi, e sili atu ma le sefulu lua faʻaletonu nofoaga autu o faʻamaumauga ma faʻalavelave na tutupu.E lavelave ma faigata ona fa'agaoioi ma le saogalemu faiga o Fa'amaumauga.O faʻalavelave faʻafuaseʻi o le tau ma atinaʻe faatekinolosi ua aumaia ai foʻi ni luʻitau fou i le maualuga o le faʻatuatuaina o nofoaga autu o faʻamaumauga.E tatau faapefea ona tatou puipuia ma tali atu?

Fa'aletonu le nofoaga autu o fa'amaumauga "Fulu tuai"

E faigofie ona maua o le eletise, pusaaisa ma le faʻaogaina o le tusi lesona o mea masani ia e mafua ai le toilalo o faʻamaumauga.

Ua matutua uaea
O le matua o le uaea na mafua ai le afi, e masani ona vaaia i nofoaga autu o faʻamaumauga tuai, Korean SK data center afi e mafua ona o le afi i le uaea.Ole mafua'aga autu ole laina ole Oldness + Hotness.

afi

Tuai: O le faʻamauina o le uaea o loʻo i ai se olaga masani i le 10 ~ 20 tausaga.O le taimi lava e matua ai, e ono afaina ai, ma faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le insulation.Pe a faʻafeiloaʻi le vai poʻo le maualuga o le susu, e faigofie ona faʻatupuina le puʻupuʻu ma le afi.
vevela: E tusa ai ma le tulafono a Joule, o le vevela e maua pe a o'o atu se uta i totonu o se uaea.O loʻo faʻaogaina le Nofoaga Autu o Faʻamatalaga 24 itula faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le eletise eletise umi, o le maualuga o le vevela o le a faʻavaveina ai le matua o le faʻaogaina o le uaea, e oʻo lava i le malepelepe.

 

UPS/maa faaletonu

Le Telstra UK Data Center Fire ma le Beijing University of Posts and Telecommunications data center fire na mafua ona o le faaletonu o maa.

O mafuaʻaga autu o le faaletonu o le maa / UPS i le nofoaga autu o faʻamatalaga o le tele o le faʻataʻamilomilo, fesoʻotaʻiga matala, maualuga le vevela, maualuga maualuga / maualalo o loʻo faʻafefeteina voltage, ma isi.Lead-acid ola maa e masani lava 5 tausaga, lithium-ion ola maa i le 10 tausaga pe sili atu, faatasi ai ma le faateleina o le ola o le maa, ua pa'ū lona faatinoga, ma ua faateleina foi le fua faatatau faaletonu.O le va'aiga o le tausiga ma le asiasiga e ono i'u ai i ni fa'alavelave matuia ona o le le toe suiina o le ma'a ua uma i le taimi.

Ma ona o le tele o maa nofoaga autu o faʻamatalaga, faʻasologa ma faʻaoga tutusa, o le taimi lava e le mafai ai e le maʻa ona tupu le afi ma le pa, o le a salalau atu e mafua ai se faʻalavelave tele.O le lamatiaga o le paʻu o le Lithium maa e maualuga atu nai lo maa taʻitaʻi-acid, ma o le a sili atu ona faigata le faʻafefe o afi.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pa i le 2021 i le Xihongmen energy store power station i Fengtai District, Beijing, na mafua mai i se faʻalavelave faʻafuaseʻi i totonu i totonu o le lithium iron phosphate maa, lea na mafua ai le le mafai ona vevela o le maa e mu ma salalau, ona sosoo ai lea ma pa i le tulaga o se aloiafi eletise.Ole fa'apogai autu lea ole atugaluga ile lithium-ion maa talosaga i tausaga talu ai nei.

Fa'aa'aisa le manuia

Pe o le faaletonu o le pusaaisa po o le maualalo o le pusaaisa e mafua mai i le compressor, valve saogalemu poʻo le tapunia o le vai, o le a mafua ai le maualuga o le vevela o le potu, e aʻafia ai le faʻatinoga o meafaigaluega, pe a le togafitia i le taimi, o le vevela o le potu e faʻaauau pea ona maualuga, pe ona o le vevela tele. fa'aletonu, e mafua ai le fa'alavelaveina o le tautua, fa'aleagaina meafaigaluega ma le leiloa o fa'amaumauga.

Newsunn e tuʻuina atu se PDUs fofo saogalemu i totonu o le nofoaga autu o faʻamatalaga ma ituaiga uma o vaega o galuega.Fa'afeso'ota'i i matou nei ma fa'avasega lau lava PDU fa'amaumauga.E iai sau sikaipiC13 loka PDU, fata mauga si'isi'i puipuiga PDU,3-vaega IEC ma Schuko PDU faʻatasi ai ma le mita atoa, ma isi.


Taimi meli: Apr-06-2023

Fausia lau lava PDU